Инициативи

Кампания за набиране на нови членове- април 2011


От месец април 2011 започва нашата кампания за приемането на нови членове във Форум за арабска култура. Това ще продължи всеки месец до края на годината, като единственото, което трябва да направи всеки желаещ е да попълни бланката ни за членство и да я изпрати на нашата поща.

Самата бланка съдържа няколко въпроса, с които искаме да придобием представа за всеки един – с какво може да помогне на организацията, какви интереси има, какво очаква от Форума. Всички, които вече са попълвали преди подобни бланки, няма нужда да го правят отново – техните данни са запазени и ще бъдат прибавени към мейл листа с членове на организацията, като ще получават новини за наши инициативи. Най-важното, което искаме да отправим като призив е, че очакваме от членовете и симпатизантите на Форум за арабска култура, да идват на инициативи, ако това им е възможно. Само така ще можем да уплътним нашата общност и идеи.

От този линк може да изтеглите формата за членство http://www.mediafire.com/?p8rhc71cwibkpat, а от този и нашия Устав, за да сте запознати с условията http://www.mediafire.com/?az8w475c1y1lpme.

Изпратете вашите бланки на адрес arabcultureforum@gmail.com до края на месец април 2011 г. Всеки следващ месец ще има подобна кампания, като процедурата ще е същата, освен ако не бъдат приети нови правила.

Благодарим за доверието и интереса!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s