Инициативи

Кампания за набиране на нови членове- април 2011


От месец април 2011 започва нашата кампания за приемането на нови членове във Форум за арабска култура. Това ще продължи всеки месец до края на годината, като единственото, което трябва да направи всеки желаещ е да попълни бланката ни за членство и да я изпрати на нашата поща.

Самата бланка съдържа няколко въпроса, с които искаме да придобием представа за всеки един – с какво може да помогне на организацията, какви интереси има, какво очаква от Форума. Всички, които вече са попълвали преди подобни бланки, няма нужда да го правят отново – техните данни са запазени и ще бъдат прибавени към мейл листа с членове на организацията, като ще получават новини за наши инициативи. Най-важното, което искаме да отправим като призив е, че очакваме от членовете и симпатизантите на Форум за арабска култура, да идват на инициативи, ако това им е възможно. Само така ще можем да уплътним нашата общност и идеи.

От този линк може да изтеглите формата за членство http://www.mediafire.com/?p8rhc71cwibkpat, а от този и нашия Устав, за да сте запознати с условията http://www.mediafire.com/?az8w475c1y1lpme.

Изпратете вашите бланки на адрес arabcultureforum@gmail.com до края на месец април 2011 г. Всеки следващ месец ще има подобна кампания, като процедурата ще е същата, освен ако не бъдат приети нови правила.

Благодарим за доверието и интереса!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s