All

Покана до медиите: благотворителен футболен турнир в подкрепа на хората, търсещи закрила в Република България


footballИмаме удоволствието да Ви поканим на благотворителен футболен турнир, чиято цел е подпомагане нуждите на хората, настанени в бежанските лагери на територията на столицата.

Организатори на турнира са: клуб за дискусии „Диуания”, съвместно с „Форум за арабска култура” и със съдействието на спа хотел „Царско село” и ФК „Елит” гр. София.

Чрез футболната игра и с помощта на нейните привърженици и медийното съдействие се надяваме да популяризираме хуманната си инициатива сред повече хора. Турнира ще се проведе на 26.10.2013 от 10:00 до 13:00 часа на игрището за минифутбол в комплекс Царско село. Сред отборите ще има представители на търсещите закрила, интегрирани имигранти в България, на медиите и на футболните деятели и съдии. По време на мероприятието ще се проведе акция за събирането на продукти от първа необходимост за бежанците, които са настанени в центровете за временно настаняване в гр. София. Към този момент най-необходимите неща са лекарства за простуда и грип, памперси, одеяла и завивки.

Замисълът на организаторите е това да бъде първото от поредица събития, които ще се проведат на територията на град София. Бихме се радвали Вашата медия да спомогне за популяризирането на инициативата за да достигне тази информация до възможно повече хора. Ще се радваме Ваш представител да присъства на благотворителния турнир.

Надяваме се, че ще подкрепите нашата инициатива и амбицията ни да подпомогнем хората, търсещи закрила в Република България.

Facebook събитие: Турнир в подкрепа на бежанците в България 

Диуания, В. Левски №46

Форум за арабска култура във Фейсбук

Реклама

Един коментар към “Покана до медиите: благотворителен футболен турнир в подкрепа на хората, търсещи закрила в Република България

  1. Благодаря ви за тази страхотна статия и най вече инициативата с която сте се захванали.Дано да има още много последователи като вас и да помагат на тези,които имат нужда.Има толкова богати хора които нищо няма да им стане ако даряват по – големи суми.Но уви виждаме от предаванията и за българската коледа че главно сумата се събира от нашите левчета.За тези, които ръсят закрила в нашата страна също нека помогнем, но трябва и те да си помогнат сами и да си намерят работа и дом и малко по малко да си стъпят на краката понеже като цяло ние не сме богата страна и яма как да им осигурим всичко, от което имат нужда.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s